Σελίδες

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας από τους αναπληρωτές νηπιαγωγούς!


Υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του, ο Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών, προχώρησε σε εξώδικη διαμαρτυρία για την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων των μελών του.
Σε συνέχεια των προφορικών τους διαμαρτυριών, οι νηπιαγωγοί διαμαρτύρονται για τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο άνοιγμα των πινάκων από το 2012 και μετά, καθώς επίσης και για τη διενέργεια ΑΣΕΠ.
Μια νομοθετική ρύθμιση, όπου σύμφωνα με τους αναπληρωτές νηπιαγωγούς δημιουργεί σοβαρά ζητήματα αδικιών και ανισοτήτων, καθώς δεν προσμετρά και δεν αναγνωρίζει την προϋπηρεσία τους πριν από το 2012.
Οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί αγωνίζονται για την υπεράσπιση βασικών αρχών και διόρθωση αδικιών, που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ανισοτήτων εντός του κλάδου της εκπαιδευτικής κοινότητας και ζητούν να ακυρωθεί η παρούσα απόφαση και με νέα τροπολογία να προσμετρηθεί όλη η προϋπηρεσία.
Η εξώδικη διαμαρτυρία θα επιδοθεί στο Υπουργείο Παιδείας και σε φορείς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το παρόν αίτημα. Η διαδικασία επίδοσης ξεκίνησε χθες το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη.
Επισημαίνουμε ότι οι παραλήπτες στο Υπουργείο Παιδείας έχουν ήδη στα χέρια τους τις πρώτες επιδόσεις από την Εξώδικη Διαμαρτυρία.
Δείτε το εξώδικο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου