Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Εξώδικα από γονείς για το πληροφοριακό πρόγραμμα MYSCHOOL

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Καλλικρατικού Δήμου Κηφισιάς, αύριο ολοκληρώνεται η αποστολή Εξώδικων Γνωστοποιήσεων προς τις Διευθύνσεις όλων των σχολείων του Δήμου προκειμένου να σταματήσουν οι καταχωρήσεις ευαίσθητων και προσωπικών δεδομένων παιδιών και γονέων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myschool.
 
Εξώδικες Γνωστοποιήσεις έχουν ήδη λάβει επίσης η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής. Εντωμεταξύ αναμένεται και η γνωμοδότηση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην οποία ήδη έχουν προσφύγει Ενώσεις Γονέων.
 
Ενημερώνουμε τους γονείς ότι η συλλογή των Υπεύθυνων Δηλώσεων (προς τα σχολεία, για την μη συναίνεση καταχώρησης των προσωπικών & ευαίσθητων δεδομένων των παιδιών τους - 1 ανά παιδί ) που ήδη έχουν μοιρασθεί, είναι απολύτως απαραίτητο να επιστραφούν υπογεγραμμένες και να δοθούν στους συλλόγους τους το συντομότερο ώστε να παραδοθούν στις Διευθύνσεις των σχολείων τους.
 
Οι Ενώσεις και οι Σύλλογοι που δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά με το θέμα του Myschool, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να τους αποστείλουμε όλο το σχετικό υλικό και να πληροφορήσουν τους γονείς της περιοχής τους.
 
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε σχετική διευκρίνιση χρειαστείτε.
  
Ειρήνη Ετοίμου
 
Γραμματέας Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κηφισιάς
 
dimosiosxoleio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου