Σελίδες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το ερωτηματολόγιο προς τους γονείς για την Αξιολόγηση

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πληθαίνουν οι αποφάσεις πολλών συλλόγων γονέων, που μετά από την απόφαση – κάλεσμα της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ), αρνούνται τη συμμετοχή τους στις προτεινόμενες ομάδες εργασίας. 
 Επίσης, δεκάδες είναι τα ψηφίσματα που στέλνουν ενώσεις γονέων ενάντια στην τράπεζα θεμάτων. Η έκδοση 3ης διευκρινιστικής εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας για την αυτοαξιολόγηση και τις ομάδες εργασίας δείχνει, σύμφωνα με τις ενώσεις των γονέων, την αντίσταση που συναντά η πολιτική της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας από την ομόφωνη και καθολική αντίδραση γονιών – εκπαιδευτικών στη συγκρότηση των ομάδων εργασίας.
 Όπως αναφέρουν οι ενώσεις γονέων, συνεχίζουν τον αγώνα τους δυναμικά, ενωμένοι και αποφασισμένοι, ενημερώνοντας τους υπόλοιπους γονείς χτίζοντας ένα τοίχος για το καλό των παιδιών τους. Εκπαιδευτικοί και γονείς σημειώνουν, ότι έχουν καταλάβει πλέον καλά τους σκοπούς της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας που προωθούν τάχιστα αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις στην εκπαίδευση. 
Δείτε το ερωτηματολόγιο που θα στείλει το Υπουργείο Παιδείας προς τους γονείς: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 
Πηγή
Δείτε το ερωτηματολόγιο που θα στείλει το Υπουργείο Παιδείας προς τους γονείς: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΔιαβάστε περισσότερα: Το ερωτηματολόγιο προς τους γονείς για την Αξιολόγηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου