Σελίδες

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου


PDF Εκτύπωση E-mail


alt
7 Νοεμβρίου 2014
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι  
Η Δημοκρατική Συνεργασία - Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε. ευχαριστεί τους χιλιάδες συναδέλφους μας που σε όλη τη χώρα εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια της παράταξής μας και τους υποψηφίους μας, σε αυτή την κορυφαία, για τον κλάδο, διαδικασία των εκλογών της 5ης του Νοέμβρη, για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Η στήριξή σας στα ΑΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΠΕ όλης της χώρας, καθώς και στο ΚΥΣΠΕ μας γεμίζουν ευθύνες για να διεκδικήσουμε και να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας με μαχητικότητα, αγωνιστικότητα, υπευθυνότητα και αμεροληψία . Η ψήφος και η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για μας τεράστια ευθύνη και μια μεγάλη ευκαιρία να την ανταποδώσουμε με το έργο μας.
Ευχαριστούμε, επίσης, τους 70.000 συναδέλφους και συναδέλφισσες που με την καθολική τους συμμετοχή στις εκλογές ενδυνάμωσαν το θεσμό των αιρετών, δίνοντάς τους τη δύναμη και το κύρος που απαιτείται, έτσι ώστε να μάχονται και να διεκδικούν με σθένος και αποφασιστικότητα για τα ζητήματά μας και τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας και να αντιστέκονται στις αυθαιρεσίες της διοίκησης.
Τα τελικά αποτελέσματα για το ΚΥΣΠΕ, , έχουν ως εξής:
alt
Από τη Δημοκρατική Συνεργασία - Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε ως τακτικός αιρετός στο ΚΥΣΠΕ επανεκλέγεται ο Δημήτρης Μπράτης και ως αναπληρωματικός ο Στέφανος Σίντος από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιωαννίνων.
Από τη
Δημοκρατική Συνεργασία - Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου