Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013










Τρίτη 11/6/2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 1ο


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 όπως ορίζει το καταστατικό στο άρθρο 21, ύστερα από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους συμβούλου από την παράταξή μας που πλειοψήφησε  στις πρόσφατες εκλογές, έγινε συνεδρίαση  για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.
Η ΔΗΣΥ πιστή στις αρχές και τις αξίες της, κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις της για ενότητα και συμμετοχικότητα πρότεινε αντιπροσωπευτικό προεδρείο και σεβόμενη την αρχή της πλειοψηφίας διεκδίκησε και πρότεινε  για το αξίωμα του Προέδρου τον πρώτο σε ψήφους σύμβουλο  Στέφανο Σίντο.
Η δεύτερη σε ψήφους παράταξη της ΕΡΑ-ΑΠ ζήτησε το αξίωμα του προέδρου προκειμένου  να συμφωνήσει σε αντιπροσωπευτικό προεδρείο και πρότεινε για πρόεδρο τον Ιωάννη Στέφο.
Η τρίτη σε ψήφους παράταξη ΔΑΚΕ πρότεινε αντιπροσωπευτικό προεδρείο δήλωσε δε ότι θα σεβαστεί τη σειρά εκλογής των παρατάξεων για τις θέσεις του προεδρείου και γι αυτό δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για τον Πρόεδρο.
Μετά από δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις και τις προβλεπόμενες ψηφοφορίες δεν εκλέχτηκε Πρόεδρος και αποφασίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουμε σε μια ακόμη τελευταία τρίτη συνεδρίαση
την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 στις 6:00 μ.μ..  


Η Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου