Σελίδες

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ανακοινοποίηση των μεταθέσεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων Π.Ε.



Μπράτης Δ. - Παληγιάννης Β.

Ανακοινοποίηση των μεταθέσεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων Π.Ε. (Π.Ε. 06, Π.Ε. 11 και Π.Ε. 16) από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2015-2016
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σας ανακοινοποιούμε τους πίνακες των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. των κλάδων Π.Ε. 06, Π.Ε. 11 και Π.Ε. 16 για το σχολικό έτος 2015-2016, οι οποίες έγιναν με βάση τις 1686 οργανικές θέσεις που συστήθηκαν στην Π.Ε. στις 14/8/2015 και αφού αφαιρέθηκαν οι συνάδελφοι που πήραν μετάταξη. Η απόφαση είναι στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού για υπογραφή.
Ως αιρετοί προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα να δοθούν όσο το δυνατόν περσότερες μεταθέσεις στους συναδέλφους των ειδικοτήτων. Γι΄ αυτό το λόγο γίνονται οι επανακοινοποιήσεις.
Oι αιρετοί ΚΥΣΠΕ
Δημήτρης Μπράτης                   Παληγιάννης Βασίλης


ΣΧΟΛΙΟ από Νάτσια Ελευθερία (αν. αιρετός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων)
Μετά την ανακοίνωση των  μεταθέσεων των ειδικοτήτων αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες υπηρεσιακές μεταβολές, δηλαδή ο καθορισμός των λειτουργικών κενών και οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.  Στην αναμονή λοιπόν συναδέλφισσες και συνάδελφοι, λίγες μόνο ημέρες πριν ακουστεί το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στον "αέρα". Δυστυχώς τις παλινωδίες της ηγεσίας του υπουργείου τις πληρώνουν για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου