Σελίδες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...

Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για Νηπιαγωγούς ΤΕΛΟΣ.
Αυτά μου είπαν πριν λίγο τόσο η Γενική Δντρια του Υπουργείου ,όσο και ο προιστάμενος της Ε.Υ.Ε. (Ειδικής Υπηρεσίας εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων). Ο λόγος…αυτός που έγραφα όλες τις μέρες .
Δεν μπορεί στα δημόσια νηπιαγωγεία να προσλάβει, ως νηπιαγωγούς, άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας. Τώρα η διαχειριστική αρχή κάνει προσπάθεια μεταφοράς των πιστώσεων στο υπουργείο παιδείας κι αν αυτό γίνει σήμερα (το περιμένουν από μέρα σε μέρα μου είπαν) , θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία.
Υ.Γ. Σ όσους”λοιδορούσαν” αυτές τις μέρες ,την τοποθέτησή μου αυτή,τους συστήνω να μελετούν καλύτερα τους Νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας,ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας.
πηγή…. https://www.facebook.com/d.mpratis/posts/534545886624294?notif_t=notify_me
Το τεχνικό δελτίο πρόσληψης αναπληρωτών νηπιαγωγών, μέσω του υπουργείου παιδείας, για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία ετοιμάζεται.
Ταυτόχρονα ετοιμάζεται και η μεταφορά των πιστώσεων από τον ΟΑΕΔ στο Παιδείας. Θέλει μια δυο μέρες μου είπαν.
https://www.facebook.com/d.mpratis/posts/534581369954079?notif_t=notify_me
Ο Αιρετός Δ. Μπράτης με χθεσινό μήνυμα του και κρατώντας κάθε επιφύλαξη είχε ενημερώσει ως εξής : Αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τις προσλήψεις στην ΠΕ και κυρίως τι θα γίνει με τα κενά στα Νηπιαγωγεία.Ψάχνουν πιστώσεις από το ΕΣΠΑ γιατί του κρατικού προυπολογισμού έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
“Μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μια πληροφορία που μόλις έμαθα. Σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο αποφάσισαν πως τα κενά στα νηπιαγωγεία δεν μπορούν να καλυφθούν μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ ,αφού υπάρχουν συνταγματικά και νομικά προβλήματα,και ψάχνουν να βρουν πιστώσεις από το ΕΣΠΑ,όπως έγινε και με τους δασκάλους.
Αύριο θα έχει ξεκαθαρίσειτο θέμα…. Προσοχή: Επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη… Ας κρατάμε καλύτερα μικρό καλάθι.
Προσλήψεις ειδικοτήτων στην ΠΕ θα γίνουν μέσω του ΕΣΠΑ,αφού γίνει η β φάση των αποσπάσεων που προσδιορίζεται για την επόμενη Δευτέρα”
https://www.facebook.com/d.mpratis
Μπράτης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου